ή

Καλάθι

Κωδικός
Προϊόν
Περιγραφή
Τιμή
Ποσότητα
Διαγραφή
Σύνολο
Κωδικός
Προϊόν
Περιγραφή
Τιμή
Ποσότητα
Διαγραφή
Σύνολο
Γενικό Σύνολο: 0 €
 • Για να διαγράψετε ένα προϊόν επιλέξτε την αντίστοιχη "Διαγραφή"
 • Για να αλλάξετε την ποσότητα, γράψτε την καινούρια και επιλέξτε "Ανανέωση" για να υπολογιστεί το νέο ποσό

PrintFair

iGen4 Diamond Edition: …το’ χουμε!!


H Printfair, πρωτοπόρος εταιρία στον τομέα των ψηφιακών και offset εκτυπώσεων, επεκτείνοντας τις δυνατότητες της, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τον τεχνολογικό της εξοπλισμό, με την απόκτηση του Xerox iGEN 4. Το συγκεκριμένο εκτυπωτικό μηχάνημα χρησιμοποιεί ξηρό ματ μελάνι. Πρόκειται για ένα νέο μελάνι, ειδικά μελετημένο για να παράγει ομοιόμορφη ματ εμφάνιση και να προσθέτει στυλ στις εκτυπώσεις. Η μεγαλύτερη διάσταση εκτύπωσης είναι 36x66εκ., σε όλα τα ειδικά χαρτιά μέχρι και τα 350γρ. Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες μας  απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα τελικού προϊόντος, γρήγορη εκτέλεση εργασιών και μοναδική εξυπηρέτηση.

 

Η εταιρεία μας 

H Printfair την τελευταία 5ετία με την χρήση καινοτόμων εφαρμογών και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη.  Ένα από τα αδιαμφισβήτητα περιουσιακά της στοιχεία, το οποίο έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, είναι η τεχνογνωσία στο χώρο των εκτυπώσεων. Μέσα από αυτή τη γνώση, στόχος και σκοπός της εταιρίας, είναι να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας αξεπέραστες ποιοτικές λύσεις σε γρήγορους χρόνους παράδοσης.

 

Η ιστορία μας


Η εταιρία µας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1965 από τον Γεώργιο Κρέτση, στην περιοχή της Οµόνοιας ως φωτοτυπικό εργαστήρι. Το 2001 ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης ο Απόστολος και η Αναστασία Κρέτση, οι οποίοι αφουγκραζόµενοι τις νέες απαιτήσεις της αγοράς, έκαναν στροφή προς την ψηφιακή εκτύπωση. Ξεκίνησαν µία σειρά επενδύσεων στον χώρο των Γραφικών Τεχνών με την αγορά 2 μικρών τυπογραφικών μονάδων το 2005, με σκοπό την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων & υπηρεσιών. Το 2012 ιδρύεται η Printfair και δημιουργείται τμήμα ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίου και καθετοποιημένου βιβλιοδετίου. To 2013 επεκτείνεται η δραστηριότητα στην οδό Σίνα, με τη δημιουργία τμήματος ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και ολοκλήρωση της ψηφιακής εκτύπωσης μικρού μεγέθους με την προσθήκη του IGEN 3 αρχικά και στη συνέχεια του IGEN 4. Το 2015 στην περιοχή των Αχαρνών, δημιουργείται τμήμα offset εκτύπωσης και καθετοποιημένου βιβλιοδετείου, υψηλών παραγωγικών και ποιοτικών δυνατοτήτων. Το 2017 επεκτείνεται η παραγωγική δραστηριότητα, στην περιοχή του Ταύρου, με καθετοποιημένη παραγωγή εκτύπωσης offset και κυτιοποιίας.
Η Printfair είναι πλέον σε θέση να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής, για το σύνολο των εκτυπωτικών εργασιών σας. Σήµερα, η Printfair, αριθµεί 48 άτοµα εργατικού δυναµικού, 3.000 τετραγωνικά µέτρα εγκαταστάσεων, εξυπηρετώντας κατά µέσο όρο 75 εργασίες την ηµέρα, πάντα µε γνώµονα την ίδια επαγγελματική εξυπηρέτηση προς τον κάθε συνεργάτη - πελάτη ξεχωριστά.
Σε καθηµερινή βάση εκτελούνται εργασίες, οι οποίες περιλαµβάνουν ευρεία γκάµα προϊόντων, τόσο στην ψηφιακή, όσο και στην offset παραγωγή, όπως εκτυπώσεις βιβλίων, εντύπων, συνεδριακού υλικού, περιοδικών συσκευασίες τροφίμων-φαρμάκων, αφίσες κ.λπ.
Η µακρόχρονη εµπειρία μας, το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό και ο εξοπλισµός μας, εγγυώνται τη βέλτιστη ποιοτική διαχείριση των εργασιών.


Μετά από πενήντα χρόνια συνεπούς και αδιάλειπτης εργασίας, σήμερα η PrintFair απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλης της αγοράς

 

Στόχοι – φιλοσοφία


Η ανάπτυξη νέων προϊόντων, αποτελούσε ανέκαθεν στρατηγικό στόχο της Printfair. Μια υγιής εταιρεία, αναπτύσσεται καθημερινά και επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.  Η Printfair, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της εποχής και παράλληλα με την ανάπτυξη νέων προτάσεων πάει ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση της με τους πελάτες,  προσφέροντας σωστή και άμεση εξυπηρέτηση χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
Η μακρόχρονη εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των 23 ατόμων, ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων με τα πιο παραγωγικά μηχανήματα ανά κατηγορία, εγγυώνται την βέλτιστη ποσοτική και ποιοτική διαχείριση των εργασιών, με την ίδια αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία σε ποιότητα, χρόνους παράδοσης αλλά και το οικονομικότερο κόστος.

 «Προχωράμε γρήγορα, αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ να διατηρούμε το βηματισμό μας σταθερό.
Προχωράμε με όρεξη, και κυρίως με μεράκι, γιατί δεν ξεχνάμε πως ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ο σύντομος, αλλά εκείνος που θα σου αφήσει (εκ)τυπωμένες στο μυαλό όμορφες εικόνες από τη διαδρομή».
Απόστολος Κρέτσης  - Γενικός Διευθυντής.

 Τρόπος λειτουργίας


Ο τρόπος λειτουργίας  είναι απλός και γρήγορος. Λόγω του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008, βάσει του οποίου έχει πιστοποιηθεί η εταιρία μας, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές προφορικές αναθέσεις.  

 1. Από το site, μπορείτε εύκολα να βρείτε πόσο κοστίζει η εκτύπωση που θέλετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το αίτημα σας στο [email protected]  και άμεσα θα λάβετε οικονομική προσφορά.
 2. Η προσφορά αρχειοθετείται με ένα μοναδικό αριθμό. Οταν είστε έτοιμοι να στείλετε το αρχείο, θα πρέπει να συνοδεύεται από αυτόν τον αριθμό και έτσι θα είναι γνωστές οι προδιαγραφές που επιθυμείτε.
 3. Οταν η εργασία προωθείται στην διαδικασία παραγωγής, λαμβάνεται ένα email με το μήνυμα «Παρελήφθη» που σας ενημερώνει για την κατάσταση της παραγγελίας σας.
 4. Για την σωστή και άρτια παραγωγή του, το αρχείο σας ελέγχεται από τους γραφίστες μας στο τμήμα prepress (στα αρχεία σας θα πρέπει να υπάρχουν σημάδια κοπής στη διάσταση που επιθυμείτε και 3mm ξάκρισμα από κάθε πλευρά. Στην περίπτωση Κολλητού Βιβλίου, θα πρέπει το εξώφυλλο να είναι σε ανάπτυγμα με την σωστή ράχη). Στη συνέχεια  γίνεται το μοντάζ, η εκτύπωση καθώς και ότι άλλη μετεκτυπωτική εργασία είναι απαραίτητη.
 5. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, λαμβάνεται ένα τελευταίο email με το μήνυμα «Αναμονή Παραλαβής».

 

Οι πιστοποιήσεις μας

 

Απόστολος Κρέτσης

Γενικός Διευθυντής

 

Θα τον βρείτε στα καταστήματα:

 •  Βιολέτας 3, Αχαρναί -Τατόϊ
 •  Σίνα 2-4, Αθήνα


Οι αρμοδιότητές του:

 • Διοίκηση και Οργάνωση της Printfair.
 • Υπεύθυνος Προσωπικού.
 • Marketing - Πωλήσεις.
   

Η προϋπηρεσία του: 

 • 2015 – Σήμερα   Ίδρυση 3ου υποκαστήματος με δημιουργία τμήματος παραγωγής Offset Εκτυπώσεων και Φινιρίσματος στην Βιολέτας 3, Αχαρναί -Τατόϊ.
 • 2013 – Σήμερα   Ίδρυση 2ου υποκαστήματος με δημιουργία τμήματος παραγωγής Ψηφιακών Εκτυπώσεων Μέγαλου Μεγέθους στην Σίνα 2-4, Αθήνα.
 • 2012 – Σήμερα   Ίδρυση 1ου υποκαστήματος με δημιουργία τμήματος παραγωγής Ψηφιακών Εκδόσεων Βιβλίου και Φινιρίσματος Pur στην Σόλωνος 119, Αθήνα.
 • 2001 – Σήμερα   Ίδρυση της Α και Α. Κρέτση Ο.Ε. (Digital & Copy Center)  με έδρα την Εμμ. Μπενάκη 5 & Πανεπιστημίου 59, Αθήνα
 • 1994 – 2000       Εξυπηρέτηση πελατών στο Copy Center Γεώργιος Κρέτσης (Ίδρυση 1965).

 

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

Δημιουργικό-DTP

Απαρτιζόμενο από καταξιωμένους επαγγελματίες γραφίστες, το ατελιέ μας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημιουργικού. Έλεγχος σε κάθε στάδιο, και Software 5ης γενιάς, διασφαλίζουν τη σωστή διεκπεραίωση των εργασιών.
περισσότερα

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Με 11 ψηφιακά πιεστήρια τελευταίας τεχνολογίας, των εταιριών XEROX & KONICA, και ναυαρχίδα μας, το I-GEN 4 DIAMOND, παρέχουμε εκτυπωτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε απλά και ειδικά χαρτιά από 60gr. ως 350gr.
περισσότερα

Offset Εκτυπώσεις

Διαθέτοντας τεχνολογία αιχµής, 5 offset µηχανές, 2 CTP, καθετοποιηµένο βιβλιοδετείο και κυτιοποιίο, παρέχουµε ολοκληρωµένες λύσεις. Με σύγχρονες μεθόδους και οργάνωση, διασφαλίζουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος.
περισσότερα

Εκτυπώσεις Μεγάλου Μεγέθους

Εκτυπώσεις μεγάλης διάστασης σε ποικιλία υλικών (indoor-outdoor) & διαστάσεων. Κάθε εργασία προσαρμόζεται, έτσι ώστε να σας παραδώσουμε ένα τελικό προϊόν, με αντοχή στο χρόνο, το οποίο να αντιπροσωπεύει, εσάς & την εταιρεία σας.
περισσότερα

Ψηφιακή Εκτύπωση Βιβλίου

Η υπηρεσία Book on Demand, υπονοεί αυτό που λέει. Εκτυπώνουμε στις ποσότητες που χρειάζεστε, είτε είναι 20 είτε 500. Παρέχουμε όλους τους τύπους βιβλιοδεσίας, σε όλα τα μεγέθη. Προϊόν υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές.
περισσότερα

Offset Εκτύπωση Βιβλίου

Για εμπορική χρήση, για εκδοτικούς οίκους ή ιδιώτες, σε ανταγωνιστικές τιμές. Σας παρέχουμε δυνατότητα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ πριν την εκτύπωση για διασφάλιση & έλεγχο, από 80 έως 600 σελίδες,
περισσότερα

Βιβλιοδεσία- Φινίρισμα

Ενα από τα πιο καίρια κομμάτια, αν και τελευταίο στη γραμμή παραγωγής. 40 και πλέον μηχανές, διασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα της κάθε εργασίας ξεχωριστά, έιτε αυτό είναι μια πρόσκληση είτε ένα πολυσύνθετο έντυπο.
περισσότερα

Ειδικά Προϊόντα

Με έτοιμες λύσεις και προϊόντα προώθησης και διαφήμισης είμαστε δίπλα σε κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη. Επιλέξτε μέσα απο μια γκάμα προϊόντων, αυτό που δίνει υπεραξία στην ιδέας σας.
περισσότερα

Δείτε μερικές απ'τις δουλειές μας

Gallery

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας πρώτοι.
Αποστολή

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για προσφορά στείλτε μας στο [email protected]

Διαλέξτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί

 

Εμμ. Μπενάκη 5, Αθήνα, 105 64
Τ 210 32 15 578
F 210 32 51 485
[email protected]

 

Σίνα 2-4, Αθήνα, 106 72
Τ 210 33 88 119
[email protected]

 

Βιολέτας 3, Αχαρναί, 136 71
Τ 210 24 69 799
[email protected]

Ελευθερίου Βενιζέλου 14, κυτιοποιίο
Τ 210 33 00 605
[email protected]

 

 

Αποστολή