κανονικό μέγεθος γραμμάτων
μεγάλο μέγεθος γραμμάτων
πολύ μεγάλο μέγεθος γραμμάτων
Αλλαγή μεγέθους
company
logo4

PrintFair

Η εταιρεία μας 

H Printfair την τελευταία 5ετία με την χρήση καινοτόμων εφαρμογών και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη.  Ένα από τα αδιαμφισβήτητα περιουσιακά της στοιχεία, το οποίο έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, είναι η τεχνογνωσία στο χώρο των εκτυπώσεων. Μέσα από αυτή τη γνώση, στόχος και σκοπός της εταιρίας, είναι να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας αξεπέραστες ποιοτικές λύσεις σε γρήγορους χρόνους παράδοσης.

 

Η ιστορία μας


Η εταιρία µας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1965 από τον Γεώργιο Κρέτση, στην περιοχή της Οµόνοιας ως φωτοτυπικό εργαστήρι. Το 2001 ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης ο Απόστολος και η Αναστασία Κρέτση, οι οποίοι αφουγκραζόµενοι τις νέες απαιτήσεις της αγοράς, έκαναν στροφή προς την ψηφιακή εκτύπωση. Ξεκίνησαν µία σειρά επενδύσεων στον χώρο των Γραφικών Τεχνών με την αγορά 2 μικρών τυπογραφικών μονάδων το 2005, με σκοπό την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων & υπηρεσιών. Το 2011 ιδρύεται η Printfair και δημιουργείται τμήμα ψηφιακής εκτύπωσης βιβλίου και καθετοποιημένου βιβλιοδετίου. To 2013 επεκτείνεται η δραστηριότητα στην οδό Σίνα, με τη δημιουργία τμήματος ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και ολοκλήρωση της ψηφιακής εκτύπωσης μικρού μεγέθους με την προσθήκη του IGEN 3 αρχικά και στη συνέχεια του IGEN 4. Το 2015 στην περιοχή των Αχαρνών, δημιουργείται τμήμα offset εκτύπωσης και καθετοποιημένου βιβλιοδετείου, υψηλών παραγωγικών και ποιοτικών δυνατοτήτων. Το 2016 επεκτείνεται η παραγωγική δραστηριότητα, στην περιοχή του Ταύρου, με καθετοποιημένη παραγωγή εκτύπωσης offset και κυτιοποιίας.
Η Printfair είναι πλέον σε θέση να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής, για το σύνολο των εκτυπωτικών εργασιών σας. Σήµερα, η Printfair, αριθµεί 55 άτοµα εργατικού δυναµικού, 3.400 τετραγωνικά µέτρα εγκαταστάσεων, εξυπηρετώντας κατά µέσο όρο 60 εργασίες την ηµέρα, πάντα µε γνώµονα την ίδια επαγγελματική εξυπηρέτηση προς τον κάθε συνεργάτη - πελάτη ξεχωριστά.
Σε καθηµερινή βάση εκτελούνται εργασίες, οι οποίες περιλαµβάνουν ευρεία γκάµα προϊόντων, τόσο στην ψηφιακή, όσο και στην offset παραγωγή, όπως εκτυπώσεις βιβλίων, εντύπων, συνεδριακού υλικού, περιοδικών συσκευασίες τροφίμων-φαρμάκων, αφίσες κ.λπ.
Η µακρόχρονη εµπειρία μας, το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό και ο εξοπλισµός μας, εγγυώνται τη βέλτιστη ποιοτική διαχείριση των εργασιών.


Μετά από πενήντα χρόνια συνεπούς και αδιάλειπτης εργασίας, σήμερα η PrintFair απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλης της αγοράς

 

Στόχοι – φιλοσοφία


Η ανάπτυξη νέων προϊόντων, αποτελούσε ανέκαθεν στρατηγικό στόχο της Printfair. Μια υγιής εταιρεία, αναπτύσσεται καθημερινά και επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.  Η Printfair, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της εποχής και παράλληλα με την ανάπτυξη νέων προτάσεων πάει ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση της με τους πελάτες,  προσφέροντας σωστή και άμεση εξυπηρέτηση χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
Η μακρόχρονη εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των 23 ατόμων, ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων με τα πιο παραγωγικά μηχανήματα ανά κατηγορία, εγγυώνται την βέλτιστη ποσοτική και ποιοτική διαχείριση των εργασιών, με την ίδια αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία σε ποιότητα, χρόνους παράδοσης αλλά και το οικονομικότερο κόστος.

 «Προχωράμε γρήγορα, αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ να διατηρούμε το βηματισμό μας σταθερό.

Προχωράμε με όρεξη, μεράκι και κυρίως με όραμα γιατί γνωρίζουμε πως ο καλύτερος δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι ο πιο σύντομος,

αλλά εκείνος που θα αφήσει εκ-τυπωμένες στο μυαλό μας όμορφες εικόνες από τη διαδρομή».


Απόστολος Κρέτσης  - Γενικός Διευθυντής.

 

 Τρόπος λειτουργίας


Ο τρόπος λειτουργίας  είναι απλός και γρήγορος. Λόγω του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015, βάσει του οποίου έχει πιστοποιηθεί η εταιρία μας, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές προφορικές αναθέσεις.  

  1. Από το site, μπορείτε εύκολα να βρείτε πόσο κοστίζει η εκτύπωση που θέλετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το αίτημα σας στο [email protected] ή να τηλεφωνήσετε στο 2102401695 και άμεσα θα λάβετε την οικονομική προσφορά σας.
  2. Η προσφορά αρχειοθετείται με ένα μοναδικό αριθμό. Οταν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ανάθεση και να στείλετε τα αρχεία, θα πρέπει να τα συνοδεύεται από αυτόν τον αριθμό, έτσι ώστε να είναι ξακάθαρες προδιαγραφές που επιθυμείτε για την αποφυγή λαθών, καθώς και ο τόπος παράδοσης μαζί με τον τρόπο πληρωμής.
  3. Οταν η εργασία προωθείται στην διαδικασία παραγωγής, λαμβάνεται ένα email με το μήνυμα «Παρελήφθη» που σας ενημερώνει για την κατάσταση της παραγγελίας σας.
  4. Για την σωστή και άρτια παραγωγή του, το αρχείο σας ελέγχεται από τους γραφίστες μας στο τμήμα prepress (στα αρχεία σας θα πρέπει να υπάρχουν σημάδια κοπής στη διάσταση που επιθυμείτε και 3mm ξάκρισμα από κάθε πλευρά. Σε περίπτωση εκτύπωσης Βιβλίου, θα πρέπει το εξώφυλλο να είναι σε ανάπτυγμα με την σωστή ράχη). Στη συνέχεια  γίνεται το μοντάζ, η εκτύπωση καθώς και ότι άλλη μετεκτυπωτική εργασία είναι απαραίτητη.
  5. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή, λαμβάνεται ένα τελευταίο email με το μήνυμα «Αναμονή Παραλαβής».

 

Οι πιστοποιήσεις μας