Προφίλ

Μετρώντας πενήντα χρόνια συνεχούς εργασίας κι έχοντας κερδίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα την αναγνώριση της αγοράς, οι άνθρωποι πίσω από την Printfair ακολουθούμε μέχρι σήμερα πιστά την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας. Δίνουμε το 100% των παραγωγικών μας δυνατοτήτων, επενδύουμε σε εξοπλισμό, προγράμματα και ανθρώπινο δυναμικό, διεκδικώντας ακούραστα μία σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Από την κλασική, διαδεδομένη offset εκτύπωση έως την καινοτόμα ψηφιακή εκτύπωση, την βιβλιοδεσία και την κυτιοποιία, στην Printfair εγγυόμαστε ένα άριστο αποτέλεσμα και προσωπική εξυπηρέτηση, είτε για έναν πελάτη ατομικά είτε για μία μεγάλη εταιρεία, δίνοντας άμεσα λύσεις στην οποιαδήποτε ανάγκη σας για έντυπη επικοινωνία. Η ομάδα μας συμπληρώνεται από το τμήμα Consulting το οποίο είναι απόλυτα καταρτισμένο για να σας συμβουλέψει προς την ιδανικότερη επιλογή, και το τμήμα Prepress με το οργανωμένο ατελιέ μας, το οποίο είναι υπεύθυνο για το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα της κάθε εργασίας μας.

Η έντυπη επικοινωνία σας, προσωπική μας υπόθεση!

Ιστορικό

Μετά από πενήντα χρόνια συνεπούς και αδιάλειπτης εργασίας, σήμερα η PrintFair απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλης της αγοράς.

 

FILOSOFIA
Φιλοσοφία

Καθημερινά δίνουμε το 100% των παραγωγικών μας δυνατοτήτων, ώστε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

 

EXOPLISMOS
Εξοπλισμός

Στην PRINTFAIR δεν σταματάμε να επενδύουμε συνεχώς σε εξοπλισμό, προγράμματα, ανθρώπινο δυναμικό, γιατί μας βοηθούν να ισχυροποιούμε ακόμα περισσότερο την πιο σπουδαία επένδυσή μας για το μέλλον. Την σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας.

 

EGATASTASEIS
Εγκαταστάσεις

Digital & offset printing, βιβλιοδετείο & κυτιοποιία σε ένα ενιαίο χώρο, στις Αχαρνές, σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τμ, απασχολώντας περισσότερους από 55 εργαζόμενους.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση